Kovesi desfiinţată de un cunoscut journalist! “Şefa PARADITORILOR să dea publicităţii dovada…”

DISTRIBUIȚI
kovesi demisie

Apar noi reacţii după ce DNA a difuzat transcrierea unor discuţii cu persoane care ar fi cerut o situaţie juridică favorabilă pentru Vlad Cosma  şi tatălui său,  ameninţând că vor apărea la TV înregistrări video din anchete şi cu montaje menite să discrediteze procurorii. Pentru că numele său apărea vehiculat în discuţia cu pricina, Victor Ciutacu a ieşit la rampă cu o reacţie dură şi o somează public pe şefa DNA să facă proba afirmaţiilor şi să dea publicităţii înregistrarea de care face vorbire în comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

„Kovesi e ca ministrul propagandei lu’ Saddam. Cu tancurile americane in spate, proclama victoria suprema. Si-i ia pe buletin pe bietii procurori de la Ploiesti, santajati si inregistrati, in sediul DNA, unde nu se intra cu aparatura, de Cosma al mic. Nici macar nu bate campii cu gratie. Cu regret o anunt, n-a discutat nimeni cu Ciutacu. O mint si sifoanele…

UPDATE: O somez public pe sefa paraditorilor ca, daca are fie si o singura dovada (telefonic/ambiental) ca “s-a vorbit cu Ciutacu”, s-o dea publicitatii; impreuna cu restul probelor monstruoasei coalitii sau separat”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Reacţia dură a jurnalistului vine după ce Direcţia Naţională Anticorupţie a publicat, într-un comunicat de presă, o discuţie care avertiza asupra dezvăluirilor ce urmează să fie făcute publice.

” Persoană :  …Duminică iese pe televizor. Și-au făcut niște înregistrări, niște chestii de genul ăsta… și vor să iasă pe televizor să distrugă pe toată lumea.….N-am ce să fac! Că asta… că n-au… Au făcut, au aranjat tot! Să… Vor să iasă duminică, să iasă pe televizor cu ele. (…) …Oamenii-s nebuni! Nu vă dați seama ce filme au făcut, ce discuții, ce îmbârligări! Au discuții cu CIUTACU, cu… cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu ştiu… cu douăzeci de inși… cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intră în direct de nu știu unde, cu PONTA, care nu știu ce vine să zică. O să fie un scandal monstru! N-au vrut să facă chestia asta c-a picat Guvernu’ şi n-au vrut să …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care îi cere schimbarea lui KÖVESI… cu înregistrări, în care discută NEGULESCU la telefon…”, se arată în înregistrările publicate de DNA.