prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

L-au torturat și au turnat benzină pe el! Om de afaceri atacat în stil mafiot!

L-au torturat și au turnat benzină pe el! Om de afaceri atacat în stil mafiot!

Un cunoscut om de afaceri a fost supus unor chinuri de nedescris, bătut, torturat și stropit cu benzină de un bărbat care dorea să îi fure portoferul de criptomonede. Pentru că nu a cedat așa ușor și nu i-a transmis codul de acces, afaceristului i-a fost tăiat și un deget.

CITEȘTE ȘI: ACUM: A MURIT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ETAJUL OPT AL HOTELULUI! TRAGEDIE!

Din primele informații, se pare că bărbatul a fost torturat ore în șir și chiar stropit cu benzină și amenințat că i se va da foc. Incidentul șocant s-a petrecut recent în Cluj –Napoca, afaceristul fiind Ciprian Călin P., patronul unui bar din Cluj.

„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 05.45, în municipiul Cluj-Napoca a fost înregistrat un eveniment rutier în care a fost implicat un bărbat, de 42 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia cercetărilor evenimentului rutier, persoana în cauză a relatat o agresiune la care a fost supusă în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., într-o hală aflată în proximitatea municipiului Cluj-Napoca, faptă pe care nu a sesizat-o printr-un apel de urgență.  Avându-se în vedere starea victimei, aceasta a fost condusă la Unitatea de Primiri Urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar, în prezent, organele de cercetare penală au extins verificările cu privire la agresiunea semnalată, au identificat locația respectivă, au adunat probe și mijloace de probă și au procedat la vizualizarea mai multor camere de supraveghere video pentru a se corobora datele din teren cu cele relatate de victimă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

În cauză sunt efectuate cercetări de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroului de Investigații Criminale și Biroul Rutier sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, în contextul în care victima a relatat că i-au fost sustrase și bunuri care făceau accesul la unele investiții pe care aceasta le avea în derulare.”, transmite IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs