„La 2 – 0, în minutul 68, nu am ştiut să gestionăm bine situaţia“

DISTRIBUIȚI

Egalul cu ACS Poli Timişoara din etapa a treia pe care CS Mioveni l-a realizat duminică pe teren propriu a adus nemulţumire şi o anumită stare de tensiune în rândul conducerii clubului. Nemulţumirea vine de la faptul că, deşi conducea cu 2 – 0 în minutul 68, CS Mioveni nu a câştigat acest meci. Despre această partidă, precum şi despre meciul din şaisprezecimile Cupei României ne-a vorbit preşedintele Consiliului Director al clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu.
„Puteam câştiga în ultimul minut al prelungirilor, cu 3 – 2, dacă arbitrul…“
După acel 2 – 2 cu ACS Poli Timişoara a fost supărare mare…
– Aşa este. Cu toţii am fost supăraţi, şi mai suntem…
Dar n-a fost o înfrângere, ci un egal.
– A fost un egal, dar cu gust amar după ce am condus cu 2 – 0 şi aveam un jucător în plus pe teren. Cert este că după 2 – 0, în minutul 68, n-am ştiut să gestionăm situaţia. Am fost foarte aproape să obţinem o victorie importantă de care aveam mare nevoie.
Au fost şi unele decizii ale arbitrului care au dezavantajat pe CS Mioveni?
– Sigur că au fost şi astfel de faze… Cea din ultimul minut al prelungirilor, când a fost semnalizat eronat în ofsaid jucătorul nostru scăpat singur cu portarul, a fost cea mai evidentă. Puteam câştiga cu 3 – 2, dacă arbitrul nu greşea decisiv în defavoarea noastră… Dar mai multe nu vreau să discut despre arbitraj.
„Antrenorul Mihăiţă Ianovschi va rămâne mai departe la echipă“
După meci, domnul primar Ion Georgescu era foarte supărat. Ce reproşa?
– Că am pierdut prosteşte două puncte pe care le-am avut în mână…
Conducerii tehnice a imputat acest semi eşec?
– În primul rând conducerii tehnice, apoi şi unor jucători.
A pomenit de vreo schimbare?
– A fost discutat şi acest aspect, dar nu s-a luat nici o decizie.
Dar nu ar fi corectă schimbarea antrenorului a cărei echipă este neînvinsă în campionat, şi în plus a câştigat două meciuri în Cupa României şi s-a calificat în şaisprezecimile Cupei României. Mai mult, antrenorul Mihăiţă Ianovschi a făcut o echipă cu mai mulţi juniori, care joacă mult mai bine decât o făcea fosta echipă…
– Aşa este. Părerea mea este că antrenorul Mihăiţă Ianovschi va rămâne şi vom merge mai departe cu el şi echipa lui tehnică.
„Va fi dificil meciul din Cupă cu Severinul“
Cum comentaţi faptul că în Cupa României o să jucaţi la Severin?
– Înaintea tragerii la sorţi mi-am dorit să picăm cu o echipă din Liga I care este sub locul 10 în clasament. Şi mi s-a îndeplinit această dorinţă. Apoi aş fi vrut să jucăm meciul pe teren propriu, iar această dorinţă nu s-a rea­lizat… Şi este 50% din ce doream.
Cum va fi meciul cu Severinul?
– Dificil, foarte dificil. Am văzut aseară meciul lor de la Vaslui, pe care l-au pierdut foarte greu în minutul 90. Au jucat foarte bine; noul antrenor Nicolo Napoli a aşezat foarte bine echipa în teren. Dar să vedem ce va fi atunci, la meciul cu Severinul.