La Bughea de Jos se desfășoară Cupa Naţională de Mountain Bike Enduro

La Bughea de Jos se desfășoară Cupa Naţională de Mountain Bike Enduro. Astăzi are loc cea de-a doua etapă, cu trasee noi într-o zonă pitorească, chiar lângă Câmpulung.

„Implicarea noastră în această cupă are un singur scop: să aducem împreună tot mai mulţi oameni pasionaţi, care construiesc poteci şi îşi doresc să promoveze diverse destinaţii pentru mountain biking şi să le punem în valoare”, a declarat Cătălin Gavrilă, preşedinte Bike Attack.

În cadrul competiţiilor de mountain bike enduro de anul acesta, sportivii şi prietenii se vor hrăni cu produse tradiţionale, care respectă natura şi celebrează cultura locală.

Distribuie prietenilor

La CNE #2 Ciocanu, participanţii şi spectatorii pot servi produse locale pregătite în comuna Bughea de Jos şi prima bere artizanală dedicată riderilor din Carpaţi „la Vale”, împreună cu berarii bucureşteni „Three Happy Brewers”.

Traseele de pe dealul Ciocanu din comuna Bughea de Jos au fost iniţiate de Geo Simion, iar pe parcursul anilor, calitatea acestora precum şi peisajul natural extraordinar au atras din ce în ce mai mulţi ciclişti montani în zonă.

Caracteristicile tehnice, dar o comunitate de sportivi din ce în ce mai atrasă de aceste locuri au pus anul acesta, pentru prima dată, Ciocanu pe harta Cupei Naţionale.