La Câmpulung, cuplurile longevive sunt sărbătorite pe 14 februarie!

3

A devenit tradiţie la Câmpulung! Cele mai longevive cupluri sunt sărbătorite de autorităţile locale, cu prilejul sărbătorii Sfântul Valentin ce are loc pe 14 februarie. De la un an la altul, din ce în ce mai puține cupluri se înscriu pentru acest eveniment festiv. Foarte mulți au decedat sau și-au schimbat adresa de domiciliu, locuind pe la țară.

În acest sens, primăria municipiului Câmpulung, îi invită pe cei care împlinesc anul acesta 50 de ani de la căsătorie, să depună la secretariatul instituției publice, copie după certificatul de căsatorie și carte/buletin de identitate.

Termenul de depunere al actelor: 9 februarie 2018. Petrecerea pe care le-o organizează primăria constă într-o întâlnire în sala de festivităţii a instituţiei publice, timp în care fiecare cuplu participant primeşte o sumă de bani şi o diplomă, după care participanţii sărbătoresc la un restaurant din oraş, reamintindu-şi de vremurile de acum 5 decenii când au spus pentru prima dată ,,DA” şi au jurat credinţă până la moarte!