La Câmpulung plombarea se face cu asfalt la rece!

12

După câteva zile de frig şi zăpadă au înflorit gropile pe podurile din Câmpulung. Cel mai afectat este cel de peste râul Târgului care duce spre cartierul Visoi. Gropile apărute una lângă alta au fost plombate cu asfalt la rece, la minius 3 grade de către angajaţii de la ADP.

De data aceasta s-a turnat asfaltul şi nu s-a mai netezit cu picioarele şi lopata aşa cum se întâmpla până anul acesta ci cu un utilaj special.

Chiar dacă lucrările de asfaltare sunt sistate, potrivit legii, până în primăvară, autoritățile locale au luat decizia de a plomba gropile apărute după ultima zăpadă cu asfalt la rece. Angajații Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat sunt cei care execută aceste lucrări de întreținere.

„Asfaltarea la rece”, cum mai este cunoscută această metodă de reparație, este provizorie, iar în primăvară, odată cu redeschiderea stațiilor de asfalt, se vor face reparații mai ample pe toate străzile unde asfaltul s-a degradat din cauza intemperiilor și a perioadelor de îngheț-dezgheț.