prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

La Câmpulung, proiectul pentru acordarea stimulentului nou născuților a fost adoptat!

Prin implicarea consilierilor locali liberali și prin fermitatea cu care au susținut proiectul de hotărâre în vederea acordării stimulentului pentru nou născuți, acesta a fost adoptat. Proiectul privind acordarea unui stimulent financiar, după data de 1 iulie 2023, în cuantum de 1500 de lei, la Câmpulung, a primit 9 voturi “pentru”, 6 “abțineri” și un vot “împotrivă”.

Cu toate că, imediat după vot, conducerea Primăriei Câmpulung l-a declarat respins, necunoscând temeinic legile administrației publice, Instituția Prefecutului a transmis că proiectul a fost adoptat cu respectarea prevederilor legale în materie. Prefectura a și emis un punct de vedere către autoritatea locală.

Primăria Câmpulung a înaintat către Prefectură Hotărârea de Consiliu Local, cu punctele sale de vedere. Credem că cei care conduc Primăria Câmpulung au înțeles că proiectul a fost adoptat, în ciuda opoziției pe care au făcut-o imediat după vot. Pe această cale, cerem conducerii Primăriei să respecte Hotărârea Cosiliului Local, să respecte legea și să pună în aplicare proiectul care a fost votat de majoritatea consilierilor prezenți.

România are nevoie de politici publice bune. PNL Argeș susține familia și luptă pentru aplicarea unui program coerent de creștere a natalității, în condițiile în care previziunile legate de situația demografică din țara noastră sunt îngrijorătoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs