La CJ Argeş, o minune nu ţine nici 10 minute!

DISTRIBUIȚI
manu cj arges333

La Consiliul Judeţean Argeş o minune nu tine nici zece minute! Preşedintele Dan Manu a invitat în această dimineaţă presa la întâlnirea cu ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu.

Iniţial, toţi jurnaliştii au crezut că s-a petrecut o minune şi Manu chiar vrea transparenţă în instituţia pe care o conduce. Toate bune şi frumoase până aici! Ministrul împreună cu delegaţia de la Centru au vorbit despre proiecte, despre câţi bani vin sau au venit în judeţ. Bineînţeles că majoritatea discuţiilor au fost făcute în stilul social-democrat: respectăm planul de guvernare, ne pasă de argeşeni, vrem apă şi canalizare în toate localităţiile etc…

După conferinţă, a avut loc întâlnirea dintre minustrul Dezvoltării şi primarii din Argeş. Iniţial, toată lumea putea participa. Şi, aşa cum am spus la începutul materialului, minunea a dispărut instant: după două minute, preşedintele Manu a invitat presa să părăsească sala.

Oare avea ceva informaţii că vor mătura pe jos edilii cu delegaţia Guvernului pentru lipsa de interes pe care o arată judeţului de la începutul mandatului? Totul e posibil!