prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

La Mioveni, blestemul continuă…

Cât de nedrept este uneori fotbalul…
La Mioveni, blestemul meciurilor fără victorie pentru echipa gazdă, continuă. În aceste zile se împlineşte un an de la ultima victorie, 2 – 1 cu Sportul Studenţesc, în septembrie 2011. Ieri, echipa lui Mihăiţă Ianovschi a fost la un pas de a sparge blestemul, a condus în minutul 68 cu 2 – 0, dar a părăsit terenul doar cu un punct la jambieri… A fost până la urmă un meci incredibil!
2 – 0, dublă Emil Dică
După o primă repriză echilibrată, fără goluri, a urmat una nebună, nebună, nebună… În minutul 49, mingea a circulat pe traseul Coşereanu – Mazilu – Emil Dică, şi de la numai 2-3 metri ultimul deschide scorul: 1 – 0 pentru CS Mioveni. Peste 14 minute s-a făcut 2 – 0. Coşereanu pasează perfect către Răduţă, acesta pătrunde impetuos în careu şi este faultat de portarul Kirev. Arbitrul Paul Unimătan dictează penalti, dar în loc să-l elimine pe portarul timişorean îi arată doar cartonaşul galben. Penaltiul este transformat cu siguranţă de Emil Dică, cel care realizează astfel dubla: 2 – 0 pentru CS Mioveni.
Răduţă ratează pentru 3 – 0, şi ocazia avea să se răzbune!
Jocul curgea spre o victorie sigură pentru galben-verzi; dar în minutul 68 timişorenii reduc din handicap la o fază care nu anunţa mare lucru: 2 – 1. Mai mult, în minutul 73 fundaşul Sacir este eliminat pentru un fault violent la Mazilu, iar timişorenii rămân în 10. În minutul 80 Lucian Răduţă ratează incredibil de la numai 4 metri de poartă, ocazie uriaşă care avea să să se răzbune crunt la final.
Cu Rică Neaga portar!
Deşi în 10, oaspeţii prind aripi, iar în minutul 83 arbitrul Unimătan îl elimină uşor pe portarul Popescu şi restabileşte astfel echilibrul numeric pe teren. Popescu nu era ultimul apărător, lângă el mai era Miulescu. Pentru că la CS Mioveni se efectuaseră cele trei schimbări, în poartă intră Rică Neaga. Galben-verzii rezistă iureşului timişorean, noul portar, Neaga, culegând mai multe mingi din preajma porţii lui.
Un şut senzaţional readuce blestemul…
De la margine se arată patru minute de prelungire, şi la faza imediat următoare, blestemul a coborât din nou pe echipa gazdă. După un corner, fundaşul sârb Petrovic prinde un şut de-a dreptul senzaţional de la 24 de metri, şi mingea se duce drept la vinclu: 2 – 2… Ce nedrept poate fi uneori fotbalul…
Scăpat singur în careu, Răduţă a fost oprit de arbitrii! N-a fost ofsaid!!!
Totuşi, în ultimul minut al prelungirilor, arbitrii aveau să comită o mare gafă, şi astfel să stabilească soarta meciului. În ultimul minut, Răduţă scapă singur spre poarta lui Kirev, plecat dintr-o poziţie regulamentară. Asta s-a văzut clar pe reluările tv pe care le-au urmărit oficialii de la CS Mioveni şi observatorul meciului, fostul arbitru Adrian Vidan. Din păcate, atacantul echipei gazdă este oprit pentru un ofsaid care n-a fost! Răduţă scăpase singur şi ar fi marcat fără probleme pentru 3 – 2… Arbitrul asistent care a greşit grav este Ovidiu Timar din Oradea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs