La un an după ce și-a șocat vecinii gol pușcă, s-a aruncat de la etaj!

104

La un an după ce și-a șocat vecinii gol pușcă, s-a aruncat de la etaj! Comportamentul bizar al unui câmpulungean de la blocul 19, de pe strada General Grigore Grecescu din cartierul Grui  a șocat pe toată lumea de-a lungul timpului.

La cumpăna dintre anii 2018-2019, tânărul s-ar fi aflat sub influența substanțelor halucinogene și s-a plimbat gol pușcă după care s-a aruncat de la etajul doi al blocului pe terasă. Potrivit locatarilor din bloc, tânărul locuia în apartamentul, de la geamul căruia se pare că s-a şi aruncat.

La un an de atunci tânărul a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se de la balconul garso­ni­erei în care locuia, în blocul D 14, strada Grigore Grecescu. Impactul a fost unul violent, iar leziunile i-au curmat viaţa. A fost găsit de salvatori într-o baltă de sânge, fără viaţă.

„S-a auzit bubuitura. Am ieşit afară să văd ce s-a întâmplat şi l-am văzut pe bărbatul acela jos. Era sânge pe asfalt, era mort săracul. E băiatul administratorului de la blocurile astea de aici, îl ştiam. M-a şocat când l-am văzut gol pe terasă la D 19. Eu am auzit apoi că l-au internat de mai multe ori la Spitalul de boli psihice de la Vedea“, spune unul dintre martori, Ilie S.

La faţa locului au ajuns imediat cadrele Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu un echipaj SMURD dar şi poliţiştii musceleni, cei care au demarat cercetările în acest caz. Trupul neînsufleţit al tânărului de 29 de ani a fost transferat la SML, unde i se va face necropsia şi va fi stabilită cauza reală a decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.