La un pas să ajungă după gratii după ce a pus toporul pe un vecin

În ziua de 22 august a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la o stare conflictuală, în urma căreia un bărbat de 31 de ani, din Comuna Corbi, ar fi lovit cu un topor pe un consătean, cauzându-i leziuni la o mână.

La fața locului s-a deplasat o patrulă formată din doi polițiști, care au fost amenințați de către bărbatul de 31 de ani, având asupra sa un topor.

Distribuie prietenilor

Bărbatul în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și de ultraj.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie dispuse măsuri preventive.

Bărbatul de 31 de ani, din Corbi, a fost prezentat în cursul serii de ieri, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.