prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

La vie en rose, în Piața Primăriei!

            Filarmonica Pitești organizează joi, 24 august, de la ora 19.00, în Piața Primăriei Pitești, concertul jazz&pop susținut de bandul instituției (pianistul Victor Buștean, chitaristul Alexandru Iordache, clarinetistul Ionuț Tolea și percuționistul Gabriel Barani) și solista Sorina Georgiana Rotaru.

În program: George Gershwin – Can’t Take It From Me, I Got Rhythm și S’ Wonderful, Cole Porter – Easy to Love, Irving Berlin – Cheek to Cheek, Jimmy Van-Heusen – Like Someone in Love, Duke Ellington – Don’t Move Too Much 1 și It Don’t Mean A Thing, Guglielmi-Piaf-David – La Vie En Rose, Jimmy McHugh – On the Sunny Side of the Street, Fats Waller – Honeysuckle Rose, Hoagy Carmichael – Nearness Of You, The, Antonio-Carlos Jobim – Só Danço Samba 2 și Harry Warren – There Will Never Be Another You.

„Sorina Georgiana Rotaru este din Craiova, a absolvit Universitatea Naţională de Arte  Bucureşti, are un master în compoziţie jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. Vocalistă de jazz a lansat în 2022 cel dintâi album „Open Your Wings”. O selecție de nouă piese reprezentative pentru jazz, pe care interpreta adoră să le cânte, scrise de compozitori precum Cole Porter sau George Gershwin și rearanjate de muzicienii cu care a colaborat, respectiv Alexandru Olteanu, Andrea Caruso, Iulian Nicolau. Traseul profesional al Sorinei Georgiana Rotaru a însemnat mult studiu, repetiții și ore de canto”.

Despre Sorina Georgiana Radu presa de specialitate scrie că „are șansa de a se înscrie pe axa legendară a jazzului autohton generată de Aura Urziceanu, continuată de Anca Parghel și cu un prezent vivace azi, al Luizei Zan sau al Nadiei Trohin”.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs