Lacrimi și durere după moartea lui Liviu Păunoiu! „Drum lin spre stele”

47

Multă tristețe în sufletele celor care l-au cunoscut pe Liviu Păunoiu. Mesajele pe site-urile de socializare curg încă din noaptea care i-a adus sfârșitul, în urma unui accident teribil petrecut la Poiana Lacului.

„Drum lin printre ingeri, Liviu! Dumnezeu sa te aiba in grija Lui!”

„Ramas bun prieten drag mi-ai fost ca un frate ! Un suflet minunat si un om bun ! Dumnezeu sa te binecuvanteze ! Sincere condoleante familiei indurerate !”

„Păcat mult prea devreme!Dumnezeu sa te aibe in grija si sa le dea putere familiei sa treaca peste aceasta durere!”

„ “Te urăsc” pentru ce ne-ai făcut!! De ce?? De ce?? Aveai doar 31 de ani… Nu te voi uita niciodată, prieten drag!! Drum lin spre stele!! Dumnezeu să te odihnească in pace, frate!!! Andreea Păunoiu, multă putere să poți să duci această mare durere!”

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, a fost un om minunat si va ramane mereu in sufletele noastre. Dumnezeu sa iti dea putere, Andreea si sa îți ofere mangaiere in acest moment dureros. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”  sunt doar o parte din mesajele postate pe pagina lui Liviu Păunoiu.

Vă reamintim că un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, în județul Arges, pe DN 67B Piteşti – Vedea, pe raza  localităţii Poiana Lacului, două mașini fiind implicate. În accident și-a pierdut viața Liviu Păunoiu, membru al partidului Pro România.

Echipa Obiectiv de Argeș transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.