Lanțul de cofetării Un băiat și o fată își extinde activitatea și în Capitală

87

Cunoscutul lanț de cofetării Un băiat și o fată, cu o activitate de peste 20 de ani în industria dulciurilor și produselor de cofetărie, își deschide prima locație în Bucuresti, pe Bulevardul Lacul Tei nr. 65, care se adaugă la cele șase cofetării existente în zona Argeșului.

În data de 9 septembrie 2019, începând cu ora 11:00, va avea loc deschiderea oficială a cofetăriei Un băiat și o fată din București, unde publicul iubitor de dulciuri va fi întampinat cu înghețată din partea casei, alături de cele mai îndrăgite prăjituri, dar și cu gustul inconfundabil al produselor tradiționale, cum ar fi renumitul covrig muscelean realizat cu ingrediente 100% naturale.

„Dulce nu e suficient, gustul trebuie să fie desăvârșit. De aceea ne-am perfecționat de-a lungul timpului pentru a construi cele mai frumoase și de durată prietenii cu clienții noștri. Decizia de a deschide o nouă cofetărie în București a venit în urma cerințelor ridicate din partea clienților noștri care ne-au vrut mai aproape pentru evenimentele lor speciale”, a declarat FLORINA VUȚEI, fondatorul cofetăriei.

Brandul Un băiat și o fată  deține marca înregistrată pentru “covrigul cu ou” sau ”muscelean”, care a devenit cunoscut în întreaga țară, fiind prezentat la diverse expoziții în domeniu și  festivaluri cu produse tradiționale locale, cât și în străinătate.

Din 1997, lanțul argeșean încântă pasionații de dulciuri cu sute de produse de cofetărie-patiserie-gelaterie de top, cucerindu-i cu deserturi și preparate delicioase, pentru toate gusturile. Gama de produse personalizată în funcție de preferințele clienților cuprinde: torturi aniversare, corporate, de nuntă, de botez, prăjituri de casă și tradiționale, dar și fursecuri, candy baruri, înghețată.

Mai multe informații despre Un băiat și o fată sunt disponibile pe www.unbaiatsiofata.ro