Leonard Iustinian Șerban – un primar care a dovedit ce poate la Vlădești!

111

Cu o echipă de oameni tineri, gospodari și pricepuți pentru comuna Vlădești, Leonard Șerban a dovedit deja că se pricepe la administrație! Fost viceprimar al comunei și primar interimar în anul 2018, Leonard Șerban a demonstrat prin fapte că merită să conducă Primăria Vlădești.

A reușit, printre altele, să pună în practică lucrări de asfaltare și alimentare cu apă, a modernizat și extins sistemul de iluminat public- toate în doar un an de zile (2018). Programul său pentru locuitorii comunei începe acum cu crearea de locuri de muncă, prin atragerea de investitori- lucru posibil printr-o gândire și o administrație liberală.

Leonard Șerban este susținut de Emanuel Soare, fostul prefect al județului Argeș și candidat pentru Președinția Consiliului Județean Argeș.

„Cu mine președinte al Consiliului Județean Argeș și cu Leonard Șerban primar, cetățenii din Vlădești pot să fie siguri că vom pune în practică toate proiectele sale! Candidatul PNL pentru Primăria Vlădești îi are alături pe domnii Adrian Miuțescu, lider al PNL Argeș și pe deputatul liberal Dănuț Bica, care îl pot ajuta să obțină fonduri guvernamentale, atât de necesare pentru dezvoltarea comunei. Îl asigur, personal, că sprijinul Consiliului Județean Argeș va fi palpabil și consistent, așa cum merită locuitorii de pe malurile Bratiei!”

Comandat de: PNL FILIALA ARGEȘ; Executat de SC Euro Media Trend SRL; MFC: 21200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here