Lereșteanca strivită în poarta casei, de un rucărean băut a decedat!

5

Lereșteanca strivită în poarta casei, de un rucărean băut a decedat! În urmă cu 12 zile, în seara de 5 decembrie, în jurul orei 23.00, pe raza comunei Lereşti s-a produs un grav accident rutier în urma căruia o femeie de 48 de ani a fost grav rănită. După 12 zile de suferinţă inima Iuliei a încetat să mai bată!

Iulia Davidoiu, a fost practic prinsă între maşina ei şi gard, după ce un alt autoturism a derapat, conducătorul auto nu a mai putut controla maşina, aceasta s-a izbit puternic de maşina Iuliei Davidoiu care era parcată, iar aautoturismul victimei a fost proiectat într-un gard, şi din nefericire între gard şi maşina staţionată se afla Iulia care a fost prinsă ca în menghină!

Femeia a fost scoasă de către martori ai evenimentului și a fost preluată de către un echipaj al Ambulanței și transportată la spitalul din Câmpulung. Aici, medicii de la urgenţe, au stabilizat-o pe femeie şi au pregătit-o de transfer la Spitalul Judeţean Argeş, pentru îngrijiri medicale.

În urma accidentului rutier femeia s-a ales cu multiple fracturi la nivelul bazinului și a membrelor inferioare.

Conform oamenilor legii, accidentul s-a produs din cauza conducătorului auto care a pierdut controlul asupra vehiculului. Polițiștii au aflat și ce anume a stat la baza producerii acestui accident după ce l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest.

Rezultatul fiind de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ceea ar însemna dublu în sânge. Polițiștii au dorit să-i recolteze conducătorului auto și probe biologice la spital pentru stabilirea nivelului alcoolemiei însă conducătorul auto a refuzat.

Pe numele conducătorului auto, Staicu Puiu de 51 ani din Rucăr a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporal din culpă. Acum, la 12 zile de la producerea accidentului, cănd Iulia Davidoiu a încetat din viaţă pe patul Spitalului Judeţean Argeş, în urma unui stop cardio-respirator, încadrarea se schimbă.

Conducătorul auto care s-a urcat băut la volan, a produs un accident în urma căruia femeia de 48 de ani a decedat, va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Dosarul va în înaintat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.