prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Liber la construit! Răsare un nou bloc cu multe etaje în Pitești!

Un nou bloc de nouă etaje ar puea fi construit în spatele magazinului LIDL din Găvana, potrivit unui proiect aprobat în ședința Comisiei de Circulație Pitești. Este vorba despre o solicitare din partea Energomontaj Grup, firmă deținută de omul de afaceri Florin Frâncu, prin care vrea să ridice un nou imobil de apartamente, lângă alte două blocuri pe care le-a construit în trecut. Afaceristul a înaintat o adresă la începutul acestui ani pentru a primi avizul din partea Comisiei de Circulație pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DRUM NOU DE MARE VITEZĂ ÎN ARGEȘ! A FOST SEMNAT CONTRACTUL!

„Prin adresa nr. 4902/29.01.2024, SC ENERGOMONTAJ GRUP SRL, solicită avizul comisiei de circulație pentru întocmire Plan Urbanistic Zonal cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectul „Elaborare PUZ pentru imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare” amplasat în municipiul Pitești, strada Constantin Rădulescu Motru nr. 14 (fost b-dul Nicolae Bălcescu 157B-165), conform Certificatului de urbanism nr. 715/22.06.2023. Astfel, potrivit planurilor de situație depuse, accesul auto la proprietate se face dinspre Aleea Ioan Ursu, cu o lățime de 5 m” se arată în proiectul adoptat.

bloc lidl2

Potrivit proiectului care se dorește a fi implementat pe strada Constantin Rădulescu Motru, s-a cerut emiterea Avizului de oportunitate pentru întocmire P.U.Z. în vederea realizării investiției „Construire imobil locuinte colective cu funcțiuni complementare” pe terenul în suprafață de 2321,00 mp.De asemenea, noul bloc va avea 54 apartamente și vor fi amenajate 59 locuri de parcare, la care se vor adăuga 14 locuri din surplusul de la blocurile învecinate. Mai mult, vor fi amenajate spatii verzi la sol, inclusiv loc de joacă în suprafață de 868 mp.

bloc lidl 1

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs