Liberalii argeşeni, micii soldăţei ai preşedintelui Iohannis

DISTRIBUIȚI
pnl general2

Liberalii argeşeni s-au bătut cu pumnii în piept, au făcut prin singurul lor deputat interpelări peste interpelări la ministrul Culturii, au ţipat în gura mare în faţa presi şi au făcut grevă japoneză pentru achiziţionarea Vilei Florica de la Ştefăneşti.

Când s-au văut cu sacii în căruţă, aduşi chiar de PSD pentru că PNL nu a fost în stare nicio secundă să mişte ceva cât au fost la guvernare, au început să comenteze că demnitarii social democraţi nu şi-au făcut bine treaba. Şi asta numai pentru a nu-şi supăra şeful de la Controceni. O dată ce Iohannis le-a spus să facă stângă, au devenit subit nişte soldăţei şi au executat ordinul.

Doamne fereşte ca unul dintre ei să fi comentat ceva împotriva deciziei boss-ului cel mare. În altă ordine de idei, revenirea în patrimoniul statului a ansamblului Brătienilor este văzută ca un lucru extraordinar de către oamenii de rând, dar şi de către politicieni de alte culori. Numai liberalii preferă să asculte orbeşte ordinele preşedintelui şi să nu preţuiască un dar dat chiar de PSD.