Liberalii argeşeni nu vor să îşi supere şeful!

DISTRIBUIȚI
pnl general

Păzea! A intrat frica în liberalii argeşeni! Ca să nu îşi supere şeful, PNL Argeş a „sărit” cu un comunicat prin care anunţă că de vină pentru sesizarea CCR privind achiziţionarea Vilei Florica sunt parlamentarii PSD.

Din comunicat să dăm citire: „Deşi am atras atenţia că demersul privind actul legislativ promovat de PSD nu va fi dus la bun sfârşit, având şi avizul negativ al Ministerului Culturii, liderii PSD s-au lăudat că “ei au rezolvat problema”, însă noi considerăm că au greşit premeditat”. Adevărul pare să fie totul altul, ţinând cont că o lege nu se face pe ureche ci trece prin mai multe comisii, prin sute de mâini înainte de a intra pe ordinea de zi, iar dacă ar fi fost o neregulă legislativă ar fi fost remediată înainte de a obţine voturile deputaţilor şi senatorilor.

Aşa cum spuneam şi la începutul articolului, liberalii au dat vina pe parlamentarii PSD pentru a nu-l supăra pe preşedintele Iohannis, care se trage tot din PNL. „Astăzi constatăm că preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost obligat să o trimită spre analiză la Curtea Constituţională, constatând că formularea legislativă nu respectă cerinţele constituţionale. Având în vedere această situaţie, ne exprimăm regretul că acestă clădire – simbol a judeţului Argeş şi a României a ajuns un motiv de joacă pentru oamenii politici din Parlamentul României” mai transmit liberalii argeşeni.

Mai mult, ca să fie totul sinonim cu penibilul, PNL Argeş anunţă că „Cu toate acestea, nu vom abandona lupta şi vom căuta soluţiile legale şi constituţionale pentru ca Vila Florica să rămână  obiectiv cultural de interes în judeţul Argeş”. Asta în condiţiile în care au un deputat şi un senator care a mai obţinut un mandat din pur noroc care nu au găsit la momentul respectiv nicio neregulă sau dacă au făcut-o au tăcut şi nu au încercat să găsească nicio soluţie, chiar dacă în joc este emblema lor.

De remarcat este şi faptul că în perioada în care au fost la guvernare alături de PSD (momentul în care au candidat şi au câştigat sub sigla USL) şi au condus ţara aproape trei ani. Au avut miniştri la Cultură, au avut majoritate parlamentară, dar nu au mişcat niciun deget pentru a achiziţiona Vila Florica. Mai mult, preşedintele Iohannis a decis să tergiverseze emblema partidului său.