Liberalii în grevă la CJ Argeș! Dan Manu – aroganță maximă! Video

Liberalii s-au ținut de cuvânt și au făcut grevă japoneză în ședința de astăzi de la CJ Argeș. Prim-vicepreședintele și consilier județean, Marius Postelnicescu i-a explicat gestul președintelui Dan Manu, dar cum ne-a obișnuit de la preluarea mandatului, i-a luat peste picior pe peneliști.

„Am cerut să discutăm proiectul la diverse pentru a solicita Ministerului Culturii Vila Florica. Este n moment oportun pentru a pune pe masa ministerului un proiect pe care să-l pună în funcțiune. Toate elementele sunt pro și ar fi păcat să ratăm această șansă rapidă, ușoară fără alte avize și documentații” a spus Postelnicescu.

Secretarul Voica a dat citire din „discursul” lui Manu

În schimb, Manu l-a „aruncat” pe secretarul CJ pentru a dat explicații de ce le-a dat cu flit liberalilor. Ionel Voica le-a dat verdictul sumbru, parcă ar fi fost scris însuși de președinte: „Consiliul Județean nu poate obliga Ministerul Culturii să cumpere Vila Florica”. Ulterior, la microfon a trec Manu entru a-și arăta aroganța. „Încă de anul trecut a fost inițiat un proiect de PARLAMENTARII SOCIAL DEMOCRAȚI, care a fost adoptat în Senat. Parlamentarii liberali, colegii dumneavoastră au votat împotrivă. Votul este pe site-ul Senatului. După a fost discutat și în comisiile din camera Deputaților și ar fi trebuit să intre pe ordinea de zi înainte de vacanța parlamentară, dar, după cum știți, a fost moțiunea de cenzură. Am fost asigurat că în următoarele două săptămân va fi luat în dicuție” le-a spus Manu.

Greva japoneză a liberalilor, luată peste picior pe tot parcursul ședinței

După ce liberalii au rămas cu coada între picioare după ce toți consilierii județeni PSD s-au abținut de la vot și proiectul nu a mai intrat la diverse, Manu a profitat de fiecare ocazie să facă mișto de greva aleșilor liberali. Pe ordinea de zi au fost trei proiecte care aveau nevoie de două treimi să treacă. Imediat după ce dădea citire proiectului, Manu transmitea liberalilor „sper să nu avem problem și să vă opuneți. Acest proiect are nevoie de două treimi să treacă”. Cu toate protestele liberalilor și a consilierului Mihai Tudor, Manu a tot continuat.

După episoadele din ultimul an de la ședințele CJ Argeș, se pare că singura opoziție din Argeș este presa. Obiectiv de Argeș și mai multe publicații au tras semnale de alarmă despre neregulile făcute de Dan Manu și despre dictatura instaurată peste consilierii județeni. Astfel, în următorii trei ani ne putem aștepta ca ședințele CJ să fie interzise jurnaliștilor, iar toate deciziile din „bucătăria internă” a instituției să fie ținute departe de opinia publică.