prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lider îngenunchiat la Piteşti

Handbaliştii piteşteni sunt pe val, după ce au reuşit să răpună liderul Seriei B. Sâmbătă, Sala Sporturilor Trivale a găzdutit derby-ul rundei din Divizia A masculină, HC Argeş – CSM Oradea, un joc în care se întâlneau două dintre echipele care au obţinut maxim de puncte în noul sezon. Piteştenii lui Titel Răduţă au intrat bine în joc, astfel că, în min. 5, conduceam pe tabelă cu scorul de 3-1, după ce au ratat şi o lovitură de şapte metri. Deşi veneau la Piteşti din fotoliul de lideri, oaspeţii nu s-au putut apropia pe tabelă la mai mult de două goluri, iar ultimele minute ale primei reprize au aparţinut în totalitate jucătorilor noştri, care au evoluat ca o mare echipă. Astfel, principalele guri de foc, urcainienii Anisimov şi Macharashivili (aflat la primul joc pentru HC Argeş) au înscris gol după gol la poarta adversă, iar la pauză Piteştiul avea un avans de 8 goluri, scor 17-9. În partea secundă, însă, entuziasmul a pus stăpânire pe lotul antrenat de Titel Răduţă, motiv pentru care au apărut erorile şi în apărare şi în defensivă, iar orădenii s-au apropiat ameninţător pe tabela de marcaj. Finalul meciului a fost astfel cu emoţii, însă, până la urmă, punctele au rămas la Piteşti. HC Argeş a învins cu scorul de 29-27 şi bifează primul pas important în lupta pentru promovarea în Liga Naţională.
HC Argeş: Drenceanu- Marinescu, Macharashivili, Mărgărit, Anisimov, Văduva, Mureşan. Au mai evoluat Macri, Maxim, Cadar, V. Stoica.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs