prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lider PMP: „Am fost înjurat, scuipat că l-am susținut pe Băsescu. Astăzi, avem o adevărată locomotivă!”

Cristian Diconescu este unul dintre singurii politicieni care au condus PMP care se dovedește a fi o adevărată „locomotivă”, a declarat Rizia Tudorache. Pe pacursul existenței formațiunii politice, majoritatea liderilor au obținut scoruri sub partid, iar, în acest moment Diaconescu este unul dintre singurii oameni care depășesc 25% în sondaje.

„Am fost înjurat, scuipat că l-am susținut pe Băsescu. Astăzi, avem o adevărată locomotivă. Până la Cristian Diconescu, am avut președinți sub scorul partidului. Ieri, Tomac a venit să ne denigreze pe noi care suntem aici. Știți de ce ne-a întâlnit astăzi? O Curte de Apel spune clar că nu este nimeni reprezntantul PMP, sau cei care se erijează ca reprezentanții PMP, o fac ilegal. Până acum, din punct de vedere legal, aveam înregistrarea în Registrului Partidelor Politice. Acum, avem o decizie prin care Eugen Tomac este un impostor. Astăzi, este un start. Este un reper pentru noi! Pentru cei care vor să crească PMP. Liderii de până acum au fost sub scorul partidului” a declarat Rizia Tudorache.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs