Liviu Dragnea, declarație ȘOC după dezvăluirile lui Daniel Dragomir: „Zgonea s-a lăsat păcălit, dar nu a fost singurul membru PSD”

DISTRIBUIȚI
liviu dragnea1

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi la România TV, că dacă Valeriu Zgonea este acel preşedinte al Camerei Deputaţilor care s-ar fi bucurat de susţinerea SRI, potrivit afirmaţiilor lui Daniel Dragomir, atunci „Zgonea, săracul, până la urmă nu s-a bucurat”, informează Mediafax.

La observaţia moderatorului care a spus că respectivul preşedinte al Camerei Deputaţilor ar putea fi Valeriu Zgonea, liderul PSD a spus: ”Dacă o fi vorba despre Valeriu Zgonea, săracul, până la urmă nu s-a bucurat. Finalul contează. Multe filme încep frumos şi, la finalul filmului, mai mult de jumătate din sală plânge.”

Liderul social-democraţilor a apreciat că Zgonea s-a lăsat păcălit, dar nu a fost singurul membru PSD în această situaţie.

”Ţinta este PSD-ul. M-am văzut cu Vali Zgonea mai demult, încerc să-l ajut cât pot, dacă pot, dar au fost mulţi membri PSD, unii din conducere, alţii de pe lângă conducere cărora li se inoculase ideea că nu se acceptă ideea unui PSD mai mare de 20% pentru că este un partid prea puternic, ţara ar deveni prea stabilă şi nu este agreată această situaţiei. Şi Vali Zgonea regretă că s-a lăsat păcălit. S-a încercat atunci să fie făcut instrument de către unii, eu am înţeles că a înţeles. E dureros pentru el că a înţeles cu costuri, dar eu sper să fie bine. Am senzaţia că se doreşte să fie pedepsit pentru că nu a reuşit planul atunci.”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD susţine că partidul a fost atacat prin mijloace judiciare şi ”cu intrumente de poliţie politică” pentru a-i înlătura liderul şi a-l slăbi. ”Când nu poţi să baţi cu arme politice, constituţionale, îţi rămâne doar un singur lucru: să distrugi liderul cu instrumente judiciare şi acţiuni de poliţie politică vizibile”, a mai spus Dragnea.