Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la adresa serviciilor secrete! Acuzații GRAVE: Sunt implicate în demersul lui Ludovic Orban

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, că serviciile secrete românești sunt implicate în demersul lui Ludovic Orban de a depune plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă, în context afirmând și că trei cetățeni israelieni vor să-l dea în judecată pe liderul PNL.

”Serviciile nu sunt străine de acea plângere penală (făcută de liderul PNL Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă – n.r.). Servicii românești, normal, pentru că serviciile străine sunt doar acuzate. Eu am înțeles că cei trei cetățeni, am citit într-un ziar din Israel, intenționează să-l dea în judecată pe dl Orban dacă nu își retrage acuzațiile la adresa lor”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, conform Mediafax.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a dispus trimiterea plângerii depuse de Ludovic Orban contra premierului Viorica Dăncilă și a liderului PSD Liviu Dragnea structurii de parchet competente, respectiv DIICOT.

Sesizarea liderul PNL vizează posibilitatea încălcării Constituției prin semnarea memorandumului adoptat de Guvern, cu privire la mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Totodată, este sesizat faptul că președintele nu a fost informat, premierul Viorica Dăncilă fiind acuzată de liberal de înaltă trădare.

O altă problemă ridicată este furnizarea de informații clasificate, în contextul în care Liviu Dragnea știa de memorandum, deși acesta nu era destinat publicității.