prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lobonț, învins de Radu în finala Cupei

Lazio Roma a câștigat cea de-a șasea Cupă a Italiei din istorie, după ce a învins-o pe marea rivală AS Roma, scor 1-0, pe Stadio Olimpico.

Senad Lulici a marcat singurul gol al meciului, când mai erau de jucat doar 19 minute. Ambele echipe au evoluat într-un ritm frenetic, iar tensiunea a fost mereu prezentă în joc, arbitrul acordând opt cartonașe galbene, câte patru pentru fiecare echipă, și unul roșu – primit de Tachtsidis (AS Roma) în ultimele clipe ale duelului.

Ambele formații au ratat ocazii uriașe: Lazio, prin Miroslav Klose, care nu a reușit să îl învingă pe Bogdan Lobonț – titular la ”galben-roșii” – în debutul partidei, în timp ce Michael Bradley a fost imprecis la finalizare pentru AS Roma.

Lazio, formație care a avut și ea un român pe teren – Radu Ștefan -, a fost dominată în mai multe perioade ale finalei Cupei Italiei, prima care s-a disputat între cele două mari forțe ale Capitalei. Cu toate acestea, Lazio a reușit să deschidă scorul, Lulici împingând în poartă o minge deviată slab de Lobonț, după un șut al lui Candreva.

Lazio va evolua în Liga Europa sezonul viitor, în timp ce AS Roma, care a terminat sezonul în Serie A pe locul șase, cu un punct peste Lazio, nu va fi implicată în competițiile continentale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs