Localnicii îi sar în cap primăriţei Jenica! “Ne e ruşine să locuim în Ştefăneşti!”

DISTRIBUIȚI

Primăriţa din Ştefăneşti şi-a pus oamenii în cap după ce timp de un an şi jumătate nu a mişcat un deget pentru bunăstrarea localităţii. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că, deşi este un oraş, localitatea arată ca o comună din lumea a treia. Printre principalele nemulţumiri ale populaţiei sunt lipsa de canalizare, străzile neasfaltate şi zeci de maidanezi care pun în pericol copii şi localnicii.

“Ăsta nu e oraş!”

O localnică acuză primăriţa că nu o interesează despre promisiunile pe care le face. Aceasta susţine că a primit asigurări că i se reface podul din faţa gospodăriei, dar în loc a fost trimis “un nene” cu o găleată de ciment. “Stau în Ştefăneşti şi lucrez la Mioveni. Sunteţi foarte departe! V-am votat, nu vă cunosc, dar îmi e ruşine că stau în Ştefăneşti! Nu s-a făcut absolut nimic! Aţi făcutcanalizare, mulţumesc frumos, şi în timpul iernii mi s-a promis că mi se face podul la fel cum a fost, a venit un nene cu o găleată de ciment în spate. Ăsta nu e oraş!” spune revoltată o localnică.

“Am copil mic şi sunt mulţi câini pe stradă”

Sute de copii şi adulţi sunt puşi în pericol zi de zi din cauza câinilor maidanezi. Deşi există sute de reclamaţii, edilul Ioana Jenica Dumitru nu i-a nicio măsură. “Am copil mic şi sunt mulţi câini pe stradă. Plec dimineaţă la 6 şi jumătate şi merg cu teamă pe stradă din cauza cârdurilor de câini. Ş asta inclusivpe strada principală! Este populaţie care le dă drumul din curte, fac mizerie afară şi după îi bagă la loc. Ce facem?” a mai spus o altă localnică.