Lotul condamnaților din Dosarul Publitrans obligați să plătească peste 6 milioane de euro

808

Lotul condamnaților din Dosarul Publitrans obligați să plătească peste 3,6 milioane de euro! Magistrații de la Tribunalul București i-au obligat pe Tudor Pendiuc și pe restul inculpaților să plătească în solidar prejudiciul de 23.013.099,65 lei.

„Obliga in solidar inculpatii Pendiuc Tudor, Visoiu Valentin, Văsîi Gheorghe ( in solidar si cu partea responsabila civilmente SC GIREXIM UNIVERSAL SA PITESTI) , Scarlat Constantin (in solidar si cu partea responsabila civilmente SC CNCD SA PITESTI) , Roman Robert-Aurelian, Nechita Emilian, Rotaru Manuel-Vasile, Berinde Elena si Ivan Lucia-Corina la plata catre partea civila CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI PITESTI, a sumei de 23.013.099,65 lei” se arată în minuta Tribunalului București.

Fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, a fost condamnat astăzi la 8 ani de închisoare cu executare. De asemenea, magistrații de la Tribunalul București i-au mai condamnat pe Ema Pendiuc: 5 ani de închisoare, Valentin Vișoiu: 7 ani și 8 luni de închisoare, Gheorghe Văsîi: 6 ani de închisoare. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here