Lovitură de teatru în privința dezvăluirii facute de liderul #Rezist! Cine se ocupă, de fapt, de cazul său

4
protest bucuresti

Lovitură de teatru! Liderul mișcării #Rezist, Florin Bădiță, a dezvăluit, pe Facebook, că a fost executat silit. Mai mult, el acuză Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 6 că face „poliție politică”.

Bădiță precizează că pe site-ul ANAF se regăsește o listă cu 11.131 de datornici persoane fizice și se întreabă dacă li s-au trimis somații și lor.

Mai mult, surse din cadrul ANAF ne-au comunicat că demersul făcut împotriva liderului #Rezist este perfect legal.

„Somația respectivă este în conformitate cu legislația în vigoare. Cei de la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 6 sunt acoperiți de lege. Nu pot fi acuzați de ceva”, au precizat, pentru Bugetul.ro, surse din cadrul ANAF.

Bugetul.ro a solicitat un punct de vedere din partea Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 6, dar nu a primit niciun răspuns, până la ora publicării acestui articol.

Ce a scris Bădiță pe Facebook:

„Direcția generala de impozit și taxe locale sector 6 face politie politica! La nici 6 luni de la primirea unor amenzi de la Jandarmerie, sunt și executat silit.

Sa vedeți ce eficienta și ne-birocratica este o instituție a statului român când răspunde la comanda politica.

Robert Negoiță și alți datornici cu zeci de milioane de euro datorii sunt bine ok, dar eu, cu 2800 de lei, sunt inamicul public numărul unu și trebuie sa fiu executat.

Pe site-ul ANAF se regăseşte o listă cu 11.131 datornici persoane fizice. Lista publicată de ANAF priveşte doar datoriile persoanelor fizice care sunt mai mari de 15.000 de lei, cumulate în ultimii cinci ani.

S-au trimis 11.131 de executări silite și lor?

Dacă vrei sa ma susții pentru plata executării silite, mesaj privat pentru cont PayPal sau cont bancar”.