prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lovitură pentru bugetari! Ce salarii nu vor fi majorate?

O parte dintre bugetari nu vor mai primi majorarea de 5% după ce Guvernul s-a răzgândit și va modifica Ordonanța Trenuleț. Este vorba despre faptul că salariații care au beneficiat de o creștere salarială în anul precedent, să nu mai beneficieze și de majorarea din luna ianuarie a acestui an.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

Lovitură pentru bugetari, înainte de Revelion. Unii angajaţi ai statului vor rămâne fără majorarea de 5% promisă initial. Guvernul s-a răzgândit si va modifica decizia adoptată recent prin Ordonanţa Trenuleţ.

Este vorba de angajaţii din domeniul Justiţiei, care au beneficiat de majorări în 2023, dar şi pentru asigurări de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate în cazul cărora s-au decis majorări, anul acesta, printr-o lege adoptată în Parlament.

De asemenea, sunt vizaţi de această modificare şi angajaţii din Educaţie, cărora Guvernul le-a promis o majorare de 20% a salariilor, de anul viitor, în două tranşe. În aceeaşi categorie intră şi angajaţii din Administraţia Fiscală, ANAF, angajaţii din trezorerii şi din vămile din România.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs