Lucrețiu Tudor revine la conducerea Finanțelor Argeș!

76

Zilele lui Dumitru Braia în fruntea AJFP Argeș sunt numărate! Lucrețiu Tudor se va întoarce la conducerea Finanțelor Argeș după 1 iulie, zi în care mandatul interimar al lui Braia va expira.

Potrivit surselor noastre, organizația PSD nu îl va mai susține pe Dumitru Braia să continuie în postul de director al AJFP Argeș. Lucrețiu Tudor s-a bucurat de o susținere a organizației municipal a social democraților, astfel, după mai multe negocieri acesta va reveni la conducerea instituției.

Tudor s-a remarcat în perioada în care a mai fost director prin măsurile luate la nivelul AJFP Argeș, a fost apreciat de angajați, iar în momentul în care a fost impus pe filiera Telorman Dumitru Braia toată lumea a fost dezamăgită.

Scandal monstru după schimbarea lui Lucrețiu Tudor

În urmă cu șase luni, social democrații piteșteni au izbucnit un scandal monstru dup schimbarea lui Lucrețiu Tudor din fruntea AJFP Argeș.

După un an în care Tudor a fost la cârma instituției, rezultatele fiind foarte bune și a dat dovadă că poate fi un manager cum rar se mai găsesc, acesta a fost schimbat după o rundă de negocieri cu filiera teleormăneană a PSD cu Dumitru Braia.

În urma acestui fapt, social democrații piteșteni au izbucnit și au lansat o serie de atacuri dure. Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, a declarat la acel moment că Lucrețiu Tudor a reușit să facă schimbări majore în instituție și a dat dovadă că poate conduce instituția cum trebuie.

„Lucrețiu Tudor are susținerea noastră. A dat dovadă că poate conduce foarte bine Finanțele Argeș și, mai ales, vine din domeniu” a spus Gentea.

Mai mult, fostul director interimar a avut și susținerea edilului Cornel Ionică, care a criticat dur lipsa de interes de la nivel central pentru numirea lui Lucrețiu Tudor la conducerea Agenției Finanțelor Argeș.

„Este o mizerie ce se întâmpla cu băiatul acesta la Finanțe. Este un băiat pregătit și a ajuns bătaia de joc al unuia și al altuia. Unul vrea să pună pe unul, altul pe altul… Domnul Tudor este un profesionist”, a declarat Ionicã