Lucruri de care trebuie să ți cont când îți cumperi lenjerie intima! Iată ce spun specialiștii!

0

Medicii atrag însă atenția asupra lucrurilor pe care le alegem pe sub hainele de zi cu zi, scrie gurl.com. Femeile, din dorința de a arăta mai atrăgător, apelează de multe ori la niște piese de lenjerie intimă care le fac mai mult rău decât bine. Deoarece materialul este foarte important. Un material ales greșit și o țesătură nepotrivită ne pot afecta în mod serios sănătatea.

Medicii recomandă bumbacul, deoarece pielea respiră mult mai ușor. Lenjeria de dantelă poate fi purtată numai atunci când știi că o porți doar pentru câteva ore, în niciun caz o zi întreagă.

Distribuie prietenilor

Chiar dacă sunt considerați sexy de către multe femei, chiloții de tip tanga ar trebui purtați numai la anumite tipuri de îmbrăcăminte, Evită să îi porți zi de zi, deoarece medicii nu îi consideră prea igienici. Bacteriile se deplasează mult mai ușor pe acest tip de lenjerie intimă și duc la infecții grave.

Multe persoane aleg să poarte anumite piese de lenjerie intimă ani de zile. Pe lângă faptul că materialul se întinde și își pierde forma, nu este tocmai igienic să porți această lenjerie până se rupe. La câteva luni de zile, fă-ți un obicei din a-ți cumpăra alte sutiene, maiouri sau chiloți. Cât despre îndepărtarea microbilor, folosește detergenți speciali care se găsesc atât pentru haine colorate, cât și pentru haine albe.