Ludovic Orban, lovitură cruntă pentru puciștii din PNL Pitești!

3

Puciștii din PNL Pitești și-au luat o lovitură dură din partea organizației centrale a liberalilor. După demiterea Biroului Politic Municipal, apropiații lui Radu Perianu au început să facă contestații și să continuie denigrarea la adresa conducerii județene.

În schimb, BPN al PNL le-a răspuns scurt și la obiect: dizolvarea Biroului a fost statutară. Mai exact, Radu Perianu și restul conducerii organizației municipale au fost demiși pe drept. Acum, o parte dintre ei riscă exluderea din cauză că au „mârâit” după ce „au șomat în post” timă de un an și jumătate.

„În primul rând, pentru interpretarea articolelor din Statut se ocupă Comisia Națională pentru Statut și Regulamente, deci nu avea de ce să se pronunțe prețedintele COAJ, pentru că exprimându-se înainte de judecarea speței devine incompatibil conform Regulamentului de Organizare și Funcționare  al COAJ.

În al doilea rând, articolul 32; alin 3 din Statut la care face referire nu are legatura cu decizia BPJ-ului PNL Arges pentru ca se refera la sanctiuni ale membrilor si nu la decizia de dizolvare. Art.107; alin. 1 si alin. 2 spune clar ca o decizie a BPJ-ului poate fi anulata numai dupa hotararea COAJ-ului.

Comisia Nationala de Statut si Regulamente s-a pronuntat in scris ca decizia BPJ este executorie din momentul emiterii.” au declarat surse din PNL Argeș pentru Obiectiv de Argeș.