Ludovic Orban, reacţie după plecarea lui Iani Popa din PNL: “A preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor, alături de şeful firimituriştilor”

DISTRIBUIȚI
orban curtea de arges

“Unii dintre cei care au primit votul electoratului fiind candidaţi din partea PNL au preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor, alături de şeful firimituriştilor, respectiv domnul Tăriceanu” a fost reacţia liderului PNL, Ludovic orban, după plecarea senatorului Iani Popa la ALDE.

Nume importante din PNL din ultima perioadă au trecut în “barca adevăraţilor liberali”. Pe lista celor care au părăsit partidul Brătienilor pentru a se alătura ALDE se numele Daniel Zamfir, Marius Nicoară şi Ioan Popa, fost lider al grupului PNL din Senat. Orban îi numeşte pe aceştia „firimiturişti”, pentru că s-ar mulţumi cu firimiturile de la „masa” lui Dranea.

“PNL va da această bătălie cu la fel de multă energie şi îmcredere în succes chiar dacă unii dintre cei care au primit votul electoratului fiind candidaţi din partea PNL au preferat să îngroaşe rândurile firimituriştilor, alături de şeful firimituriştilor, respectiv domnul Tăriceanu. Firimituriştii fiind aceia care sunt în sufrageria lui Dragnea şi se mulţumesc cu firimiturile care cad de pe masa lui Dragnea. Ce să le spun acestor firimiturişti decât drumul bun, cale bătută? Adevăraţii liberali rămân alături de PNL, mai ales acum, când suntem în pragul unei bătălii importante pentru România”, a declarat Orban.