Luna august vine cu reduceri la tenișii Puma in magazinul Originals Funky

7

Dacă ești fan teniși și nu te imaginezi încălțat cu altceva decât acești pantofi comozi (și potriviți aproape în orice ocazie) atunci sigur ai în colecția ta cel puțin o pereche Puma. Unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume și cu o istorie pe care nu ai cum să o contești: experiența de-a lungul deceniilor i-a ajutat să creeze un pantof perfect pentru piciorul tău și cu un design genial. Tenișii Puma sunt cu adevărat un fashion statement.

Așa că a venit momentul să îți mai achiziționezi o pereche. Sau să îți cumperi prima pereche dacă nu i-ai descoperit încă. Și avem o veste bună. Magazinul Originals Funky din Pitești Retail Park Auchan Bradu  este reprezentant oficial Puma și te așteaptă cu o gamă largă de modele pentru toate preferințele.

În plus, în luna august, toți tenișii marca Puma sunt reduși cu 50 de lei! Te-am convins că mai ai nevoie de o pereche? Iată ce modele ne-au plăcut nouă cel mai mult:

Puma Streetballer Mid

Puma Star Black Leather

 

Puma Blaze Of Glory Night Forest Leather

Puma Suede Classic Red

Pentru detalii accesați va rog   https://ro-ro.facebook.com/pitestiretailpark/ sau      www.pitestiretailpark.ro

*** Despre Pitești Retail Park

Centrul Comercial Piteşti Retail Park situat pe DN65B, în comuna Geamăna, în imediata apropiere a orașului Pitești, este destinaţia ideală a locuitorilor judetului Arges pentru cumpărăturile zilnice şi pentru construirea, modernizarea, amenajarea și utilarea casei.Dezvoltat de New Europe Propert Investment (NEPI), are o suprafață închiriabilă de 24.834 m2 și aproximativ 1.200 locuri de parcare.

Pitești Retail Park găzduiește cel mai mare hypermarket din oraș, Auchan Bradu, dar și unele dintre cele mai importante reprezentanțe ale magazinelor de bricolaj și home&deco din țară: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’s, Baz Design, Staer, Cador, Top Shop, Carpeta  și magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex, Flanco și Germanos.