prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Măcel în Trivale!

602 7„Dacă putem să le dăm 30 de goluri, 30 le dăm”, spunea antrenorul Mihăiţă Ianovschi de la CS Mioveni, înaintea meciului cu F.C. Argeş din Cupa României. Dar nu le-a putut da 30, ci numai şase! A fost un măcel în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori şi a altor zeci de mii care au urmărit meciul în direct pe postul local de televiziune. O astfel de înfrângere umilitoare n-a mai fost în cei 59 de ani de istorie a clubului din Trivale…
Rezerve şi juniori care erau de fapt titulari
Este adevărat că antrenorul Viorel Dumitrescu nu a putut sau nu a vrut să alinieze cea mai bună echipă pe care o are. Unii jucători de la F.C. Argeş au fost accidentaţi, alţii menajaţi pentru primul meci din campionat. Astfel n-au jucat la F.C. Argeş Botea, Doman, Alin Popa, Monel Cârstoiu, Răuţă, Dulcea şi Lixandru, absenţe importante, însă evoluţia celor care au jucat, mulţi care sunt şi titulari, a fost umilitoare. Scuza găsită de conducătorii de la F.C. Argeş, precum că „nu ne interesează Cupa României şi am jucat cu juniori şi rezerve”, nu ţine şi nu o crede nimeni. Despre jucătorii care au evoluat marţi seara, precum Croitoru, Voicu, Negoiţă, Briceag, Ivănică, Manole sau Stănescu, nu se poate spune că sunt juniori, cu excepţia lui Manole, sau rezerve… Doar trei jucători care au jucat în primii 11 sunt născuţi în anul 1993: Manole, Gherase şi Fl. Stancu.
CS Mioveni, o echipă cu mare viitor
Noua echipă a celor de la CS Mioveni a impresionat prin prestanţă şi atitudine. Experienţa unor jucători precum Mărgăritescu, Năstăsie, Olteanu şi Neaga, împletită cu tinereţea, valoarea şi pregătirea unor tineri născuţi 1994 precum Mazilu, Dumitrache, Biceanu şi Boboc, fac din echipa lui Mihăiţă Ianovschi una de mare viitor. Pe lângă cele şase goluri, CS Mioveni a oferit şi spectacol. La un moment dat, când scorul începuse să ia proporţii, spectatorii i-au strigat antrenorului Ianovschi: „Ajunge, lasă-i, te-ai pus pe ei… Nu ţi-e milă? Opreşte măcelul!!!”
Năstăsie a deschis balul
„Măcelul” de marţi seara a început încă din minutul 2 al meciului. Coco Năstăsie a înscris repede cu o lovitură de cap, după un corner. Apoi atacantul Lucian Răduţă a făcut „dubla” în minutele 34 şi 38, ca un adevărat „goleador”. Fostul jucător al Argeşului, Cosmin Năstăsie le mai dă o lovitură de măciucă alb-violeţilor, transformând un penalti în ultimul minut al reprizei întâi, şi la pauză era 4 – 0 pentru CS Mioveni. În mitanul secund, Ionuţ Stancu şi Victor Mazilu înscriu goluri spectaculoase, demne de Liga I, iar noua echipă a lui Mihăiţă Ianovschi termină „en fanfare” cu un scor de tenis: 6 – 0!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs