MAE: Alertă de călătorie în Bulgaria

DISTRIBUIȚI
a1, bucuresti, pitesti, autostrada, infotrafic

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Bulgariei că, în perioada 11 – 15 august 2017, din cauza numărului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, există posibilitatea creșterii timpilor de așteptare și a formării de aglomerări la punctele de trecere, în special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse.

Se estimează că valorile cele mai ridicate de tranzit se vor înregistra în seara zilei de 11 august 2017 și în dimineața zilei de 12 august 2017, pe sensul de ieșire din România, precum și în seara zilei de 15 august 2017, pe sensul de ieșire din Bulgaria și intrare în România. Timpul suplimentar de așteptare poate fi cauzat, la punctul de frontieră Giurgiu – Ruse (pe sensul de ieșire din Bulgaria și intrare în România) de procedura de colectare a taxei de pod.
Cetățenii români sunt rugați să se informeze asupra condițiilor de trafic prin punctele de frontieră, accesând paginile de Internet

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/ şi
https://www.mvr.bg/gdgp/информационен-център/пресцентър/ежедневех-трафик) și să utilizeze, pe cât mai posibil, toate punctele de trecere deschise de la frontiera româno – bulgară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here