prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mai multe acte la vânzarea de mașini începând cu acest an! Document obligatoriu!

Începând cu 2024 dosarul pentru contractul de vânzare – cumpărare al unui autovehicul va fi mai stufos, autoritățile introducând noi documente ca sistem de precauție împotriva escrocilor. Unul dintre documentele obligatorii este certificatul fiscal, greu de obținut de anumiți prprietari auto, nu tocmai cinstiți. Tocmai de aceea, alături de RAR Auto Pass (un nou document pus pe listă), certificatul fiscal devine obligatoriu.

CITEȘTE ȘI: LUCRĂRI AVANSATE LA TUNELURILE „DANIELA” ȘI „ALINA” DE PE TRONSONUL CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI AL AUTOSTRĂZII PITEȘTI – SIBIU! CARE ESTE STADIUL INVESTIȚIEI?

La vânzarea unui autovehicul, în momentul tranzacției, trebuie furnizate mai multe documente esențiale către cumpărător. Pentru obținerea certificatului fiscal, proprietarul trebuie să demonstreze că și-a achitat toate taxele către administrația locală, cum ar fi impozitele, taxele locale, contribuțiile sau amenzile.

Un alt document auto obligatoriu este, din acest an, așa numitul RAR Auto Pass, care demonstrează că autovehiculul are kilometri reali și nu are defecte ascunse. Fără acesta, nicio mașină nu va mai putea fi vândută pe teritoriul României.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs