Mall-urile s-ar putea deschide de la 15 iunie. Cinematografele rămân închise

50

Reprezentanții Guvernului și cei ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România s-au întâlnit marți, 2 iunie, pentru a discuta despre deschiderea mall-urilor.

La întâlnire a participat și premierul Ludovic Orban. Ministrul economiei Virgil Popescu a anunțat că în urma discuțiilor s-a stabilit deschiderea mall-urilor începând cu 15 iunie, condiția fiind o situație epidemiologică favorabilă. În schimb, nu se vor deschide încă și cinematografele.

“În urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, a spus ministru, conform Hotnews.

Acesta a precizat că deocamdată nu este luată în calcul și deschiderea cinematografelor și locurilor de joacă. “Pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”, a mai spus Popescu.

Reamintim că mall-urile sunt închise încă din luna martie, din momentul în care a fost declarată situație de urgență ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Foto: descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here