Mândria Muscelului! Frumoase și deștepte!

87

Mândria Muscelului! Frumoase și deștepte! Anul acesta în Muscel nu este nicio medie de 10 comparativ cu anii trecuți. Moșteanu Daria de la Colegiul Național Dinicu Golescu a reușit să obțină cea mai mare medie și anume 9,96.

În urmă cu patru ani din Câmpulung, singura elevă care a trecut de Evaluarea Naţională cu 10 pe linie  a fost tot, Daria Moşteanu, fiica fostului director medical al spitalului municipal Câmpulung, medicul Sorin Moşteanu fiind în prezent şeful secţiei ATI.

,,A fost un elev excelent. De-a lungul claselor I-VIII a avut numai mediile generale zece, în acest sens acum la absolvire a primit o diplomă de excelenţă pentru rezultatele sale excepţionale. Pot spune că o contribuţie asupra rezultatelor deosebite ale Dariei a venit atât din partea părinţilor cât şi a şcolii. Sunt bucuroasă pentru că şcoala gimnazială ,,Oprea Iorgulescu” a înregistrat cele mai bune rezultate din Câmpulung”, ne-a declarat fostul director Anişoara Şuţa la acea vreme.

Pe locul al doilea se află eleva Giuhat Ioana Cătălina de la Colegiul Național Pedagogic Carol I cu media 9,95.

Giuhat Ioana Cătălina a avut de asemenea rezultate deosebite la învățătură pe parcursul celor 4 ani de studio. A fost de mai multe ori olimpică la Limba Franceză.

Liceul Teoretic Dan Barbilian este pe locul al treilea în topul liceelor din Muscel, după ce Buzea Maria Mirabela a obținut media 9,91.

Buzea Maria Mirabela a fost singurul elev din Argeș cu media 10 la simularea Bacului. Maria Mirabela Buzea este din comuna Lerești și învațat în clasa a XII-a la profilul Filologie. Totodată, Maria Mirabela s-a calificat cu media 9,95 la etapa națională a Olimpiadei de Logică, Argumentare și Comunicare. Maria Mirabela vrea ca după absolvirea liceului să urmeze Facultatea de Drept, iar visul ei este să ajungă judecător.

Media mare s-a obținut anul acesta și la Liceul Tehnologic I.C Petrescu din Stâlpeni. Elevul Nica Sebastian Florin a reușit să treacă de examenul de Bacalaureat cu media 9,56.

La Seminarul Teologic Ortodox Iustin Patriarhul, elevul Neleț Andrei Cosmin a obținut media 9,55.

La Liceul Tehnologic Petre Ionescu Muscel din Domnești, eleva Dobrinoiu Rut Grațiela a obținut media 9,46.

Eleva Popescu Elena Bianca de la Liceul cu Program Sportiv Câmpulung a obținut media 9,43.

De la Liceul Tehnologic Victor Slăvescu din Rucăr elevul Achim Florinel Vicențiu a obținut media 8,83.

La Colegiul Tehnologic Câmpulung eleva Marcu Ana Maria a obținut media 8,80.

De la Liceul Tehnologic Auto Câmpulung, elevul Darie Albert a obținut media 8,25.

Depunerea contestațiilor se va face tot luni, 8 iulie, între orele 12:00- 16:00. Rezultatele finale la Bacalaureat 2019 se vor afișa sâmbătă, 13 iulie 2019.