Manu e indignat! Descoperire „macabră” la Teiu!

4
manu65

Mare e grădina Domnului și mulți cad în cap de pe gard! După un an de alergat prin județ, Dan Manu s-a apucat să facă descoperiri demne de filmele cu proști. Dând cu pasul prin județ, președintele CJ a găsit o situație fără precedent în comuna Teiu.

După celebrele „ședințe foto” de prin Argeș, Manu a poposit la grădinița din Teiu, unde în loc de săli de curs, toalete și toate cele trebuincioase unei unități de învățământ a găsit doar temelia. Indignat, ca de fiecare dată când găsește neregulile pe care le va pierde pe parcurs, s-a apucat să îl ia la trei păzește pe ediul Florin Dumitru.

Am avut surprize neplăcute ieri, la Teiu. Am alocat în trei tranşe sume pentru grădiniță și când am ajuns la fața locului am găsit doar temelia. Am întrebat ce s-a întâmplat pentru că eu mă așteptam să fie inaugurată anul acesta. Primarul mi-a spus că are împotrivă Consiliul Local, a declarat liderul CJ, Dan Manu.

Pai și cu amplele controale cum rămâne? Timp de aproape un an nu s-a văzut că Dorelul angajat nu a reușit decât să toarne câțiva saci de nisip?