Manu și-a impus „protejata” la conducerea Spitalului Județean Argeș! Irimia și Frătoaica – out!

493

Președintele CJ Argeș a schimbat conducerea Spitalului Județean Argeș! După ce parlamentarii au modificat faptul că autoritățile locale și județene pot numi managerii unităților spitalicești în starea de alertă, Manu i-a demis pe Tiberiu Irimia și pe Gheorghe Frătoaica din funcțiile de manager și director medical.

„I-am eliberat din funcție chiar dacă nu eu i-am numit”

În locul celor doi, care au coordonat Spitalul Județean Argeș în plină pandemie de COVID-19, au fost aduși Adriana Molfea (fostul manager al SJU care a fost destituit din cauză că a făcut mai multe greșeli în prima perioadă a stării de urgență) și Gabriel Copciag pe postul de director medical.

„I-am eliberat din funcție chiar dacă nu eu i-am numit acolo, oricât de ciudat ar suna. Rămâne totuși un semn de întrebare pentru perioada 18 mai – 21 mai. În viață totul are o limită! Am așteptat din bun simț, din colegialitate și în special din respect față de salariații Spitalului Județean de Urgență Argeș și față de pacienți ca ei să înțeleagă că Spitalul Județean de Urgență Argeș trebuie respectat, protejat și trebuie să funcționeze. Din păcate așteptările au fost în van” – președinte Consiliul Județean Argeș, dr. Constantin Dan Manu.

De ce a fost demisă Molfea

Adriana Molfea a fost demisă prin ordin de ministru în data de 27 aprilie. Potrivit surselor noastre, motivele principale a fost prostul management al unității spitalicești în plină stare de urgență. Mai exact, în perioada în care se afla la conducere mai multe cadre medicale au fost depistate pozitiv cu COVID-19, o magazioneră a furat echipamente medicale, dar „cireașa de pe tort” a fost refuzul achiziționării unui aparat PCR pentru testarea pentru coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here