Maria Dinu: „Nu am promis funcții”

Maria Dinu a încercat să convingă delegații la congresul PSD. Aceasta susține că vrea să vină cu o reformă în partid, o reformă prin care toți membrii filialei argeșene să participe la luarea deciziilor.

„Dacă nu înțelegem rezultatul alegerilor acum, va fi prea târziu. Îl stimez pe dl Mînzînă, cu care am o relație foarte bună la Consiliul Județean și sunt invidioasă că a reușit să unească atâta lume. Nu am promis funcții.

Trebuie să ne facem un cod de conduită pe care să îl respectăm, să scăpăm de niște etichete pe care alții ni le-au pus. trebuie să muncim. Aceste proceduri trebuie să le facem împreună, deciziile se iau ămpreună. Decidem președintele CJ, decidem împreună, lista de parlamentari – împreună. Mai multă răbdare unii cu alții. Asta e o problemă a noastră și sper să putem elimina ura și dezbinarea. Îmi doresc să deschid partidul. Să vină oameni bine văzuți pentru ca ei să își promoveze ideile. Noi suntem niște învingători.

Din aceste alegeri trebuie să ieșim uniți. Eu nu v-am cerut dovada votului și nici nu o s-o fac. Așa este respectul într-o organizație” a spus Maria Dinu în fața delegaților.