Marin îl imită pe Valeca în speranța unui nou loc pe listele parlamentarilor!

59

Au trecut 4 ani, și alți patru ani în care Gheorghe Marin a putut să își arate implicarea pentru Muscel, dar nu s-a văzut acest lucru. Din nefericire pentru locuitorii din nordul județului Argeș a fost doar o iluzie crezând că îl vor trimite pe Gheorghe Marin în Parlament și îi va ajuta cu ceva.

Acest lucru a fost dovedit ani de-a rândul. Și uite așa are parte nordul județului de oameni care doar căpușează în loc să muncească și să se implice și pentru comunitatea din care fac parte. Iar mai mult decât atât vor să fie parlamentari la infinit dacă se poate. În speranța unui nou loc pe listele parlamentarilor, Gheorghe Marin l-a ascultat ca un elev silitor pe Șerban Valeca și a fugit de la votul pentru moțiunea de cenzură. Nimeni nu a știut nimic de el, dar nici de Șerban Valeca. Probabil au fost amândoi ascunși la o cafea, făcând proiecții pe termen lung cum pesediștii vor trece cu vederea și peste acest lucru și îi vor ierta la infinit, cum s-a întâmplat până acum!

Noroc cu o pesedista ca Simona Bucura Oprescu care are curajul să spună lucrurilor pe nume și precum ciobanul blând adună mereu oile rătăcite în turmă și chiar dacă se supără are puterea de a trece peste toate blocajele cu zâmbetul pe față.

sursa foto – google