prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Marţi seara, în nocturnă pe stadionul „Nicolae Dobrin”: CS Mioveni – SCM Argeşul Piteşti 1 – 1 (0 – 0)

CS Mioveni şi SCM Argeşul Piteşti au demonstrat că acesta va fi un mare derby al fotbalului argeşean în următorii ani. Echipa antrenată de Iulian Crivac, SCM Argeşul Piteşti, viitoarea F.C. Argeş, a dat o replică dârză, peste aşteptări celor de la CS Mioveni. În prima repriză, galben-verzii lui Iordan Eftimie au dominat clar partida, însă n-au reuşit să înscrie, deşi au avut mai multe ocazii clare de gol. Portarul Vlăsceanu aflat în zi foarte bună, s-a opus excelent în două situaţii în care Ciprian Tănasă a scăpat singur cu el. La pauză, „Grecul”, Iordan Eftimie a efectuat o serie de schimbări, iar meciul s-a echilibrat.

Amical dârz, de parcă se juca pe puncte şi bani!

 Mai mult, în minutul 61, Ionescu înscrie cu o lovitură de cap de la 8-9 metri după o acţiune colectivă, de excepţie, demnă de fazele din Champions League. CS Mioveni a alegat după egalare şi în minutul 81 a obţinut o lovitură liberă de la 20 de metri, puţin lateral dreapta. A executat Gălan, iar Adi Dulcea aflat în zid a deviat mingea cu mâna. Arbitrul Avram a dictat corect penalty pe care Panait l-a transformat  cu siguranţă stabilind scorul final: 1 – 1. A fost o partidă frumoasă, viu disputată în care jucătorii „au pus osul” şi nu s-au menajat, arbitrul arătând şase cartonaşe galbene, număr foarte mare la un meci de pregătire.

Echipele
CS Mioveni: Ciucă – Cotigă, Olteanu, B. Stoica, Dumitrache – Alin Popa, Boboc, Răuţă, Ayza – Tănasă, Năstăsie. În repriza a doua au jucat: Oct. Popescu, Zaharia, Pasăre, C. Stan, Mazilu, Panait, M. Popescu, Biceanu, Gălan, O. Stan, Marcu, Iordache. Antrenor Iordan Eftimie.

SCM Argeşul Piteşti: Vlăsceanu – Drăgan, Ionescu, Diţă, Pâslaru – David, Delcea, Tameş (5 Botea), Iancu – Dulcea, Dobra. Antrenor Iulian Crivac.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs