Mărturii ULUITOARE despre protestele #rezist: Cine s-ar afla în spatele acestor mișcări de stradă

Câteva mii de persoane s-au strâns, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, protestatarii fiind nemulţumiţi de modificarea legilor justiţiei. Printre participanţii la protest s-au rmarcat liderii PNL, Ludovic Orban şi Raluca Turcan, dar foşti miniştri tehnocraţi, precum Raluca Prună şi Vlad Voiculescu. În acest context, Paul Hitter, un apropiat al organizațiilor și persoanelor care organizează proteste în România, a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu, la ”Subiectiv”, acolo unde a explicat cine, cum și de ce organizează toate aceste mișcări de stradă.
”Nu putem vorbi de proteste spontane, ele sunt foarte bine organizate. În primă fază încearcă să se poziționeze neutru, dar mereu sfârșim cu o schimbare de guvern. În 2014 am primit și amenințări că nu mă situam de partea domnului Iohannis (…) Această gherilă din stradă, sper să nu se meargă pe modelul Ucraina, pentru că modul de a gândi este foarte apropiat”, a declarat Paul Hitter la Antena3.
Despre Florin Bădiță, cel din spatele paginii de Facebook ”Corupția ucide”: ”Cred că este o fațadă. Cristian Neagoe, domnul Bumbeș, au devenit cunoscuți și odată cu intrarea USR în Parlament era nevoie de o față mai umană, pentru că se știa că dânșii sunt cam violenți”.