prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mașina unui cunoscut prefect a luat foc în mers! Defecțiune sau mână criminală?

Mașina unui cunoscut prefect a luat foc în mers! Defecțiune sau mână criminală?

Caz șocant! Mașina prefectului de Olt, Mario de Mezzo a luat foc în mers. La volan de afla Diana Creţu, şefa Cancelariei Prefectului care a sesizat că de sub capotă iese fum și a tras rapid pe dreapta.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

În acel moment mașina a explodat, autoturismul arzând în proporție de 90%. Prefectul a declarant că este vorba despre mașina lui personală, fiind o excepție faptul că este condusă de altcineva și nu de el. Motivul a fost că mergeau la un eveniment important și, nefiind alte mașini ale instituției disponibile, pentru a nu perturba activitatea, s-a apelat la mașina lui personală.

Autoturismul  a luat foc astăzi în trafic în comuna Vlădila din judeţul Olt, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric. La faţa locului au intervenit pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Din fericire, Diana Creţu nu a fost rănită şi a reuşit să iasă din autoturism la timp.

„La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar femeia care se afla la volan în momentul izbucnirii incendiului, se afla în afara autoturismului, fără urme de traumă. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Întrebat dacă e o intimidare la adresa lui, prefectul de Olt a precizat că refuză să creadă că în anul 2023 se poate întâmpla așa ceva în România dar totuși afirmă că, în urmă cu aproximativ o lună, ar fi fost amenințat public de președintele Consiliului Județean: „Mi-a spus, să am grijă să nu îmi prind mâna în strung!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs