prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mașini distruse pe A1! CNAIR amendată!

În cursul dimineții, în jurul orei 09:00, polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea au fost sesizați de către mai mulți participanți la trafic despre faptul că autovehiculele pe care le conduceau ar fi suferit avarii în urma rulării peste un element al unui rost de dilatație de pe partea carosabilă, în zona km.109 al Autostrăzii A1.

CITEȘTE ȘI: UMBRĂRESCU – MOBILIZARE DE FORȚE PE ȘANTIERUL AUTOSTRĂZII! E APROAPE GATA!

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, avariile fiind provocate de un element dislocat al rostului de dilatație din zona unui pod, la km 109 al Autostrăzii A1 București-Pitești, pe sensul de deplasare către Pitești.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A1 Bucuresti-Râmnicu Vâlcea au asigurat protecția zonei periculoase, pentru a nu se înregistra și alte incidente până la interventia administratorului drumului public, ai cărui reprezentanți s-au deplasat la fața locului și au luat măsuri de remediere a deficienței.

De asemenea, polițiștii au întocmit documentația necesară conducătorilor auto, fiind eliberate autorizații de reparație auto, pentru 4 autoturisme.

Totodată, în urma abaterii constatate, a fost sancționat reprezentantul administratorului drumului, cu amendă în valoare de 3.465 de lei (21 de puncte amendă), conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs