Maşinile şcolilor de şoferi – interzis în Centrul Piteştiului

DISTRIBUIȚI

Maşinile şcolilor de şoferi vor fi interzise în centrul oraşului. Traficul din Piteşti a ajuns infernal în ultimii ani din cauza creşterii parcului auto.

„Am văzut copii pe centru care încearcă să parcheze mașina de școală, nu este normal. Vom face o interdicție pentru aceste mașini pe zona centrală. La stadion pur și simplu închidem ochii, nu avem nicio obligație față de școlile de șoferi să le facem condiții acolo. Dacă vor toalete, să facă ce vor, noi le dăm aprobare, dar pe banii lor. Noi facem curat după ei mereu”, a declarat primarul Cornel Ionică. Propunerea sa a fost primită foarte bine de către consilierii locali. În plus, aleșii locali au adoptat azi un regulament pentru ridicarea și depozitarea mașinilor abandonate în parcările publice. Autospecialele de ridicări deja există în parcul ADP, fiind achiziționate de ceva timp.

„Urmează dubele și camioanele, care nu au ce căuta în parcările de la blocuri! Ar trebui să fie în parcările firmelor”, a declarat primarul Piteștiului, Cornel Ionică.