prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Meci pe viață și pe moarte pentru CS Mioveni! Nicolae Dică: „Trebuie să ne luptăm cu ei pentru fiecare punct!”

CS Mioveni se pregătește de un meci greu în deplasare cu UTA Arad, iar elevii lui Nicolae Dică vor face tot posibilul pentru a se întoarce cu un punct sau chiar cu cele trei puncte. Tehnicianul galben-verzilor, a declarat înaintea etapei de sâmbătă că meciul va fi unul pe viață și pe moarte, arădenii ocupând în acest moment penultimul loc în clasament, iar modul agresiv de joc al UTA va pune în dificultate jucătorii Mioveniului.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO. CS MIOVENI SE RIDICĂ! MECI DE INFARCT CU ACS MUSCELUL!

„Este o partidă importantă pentru noi, cum vor fi, defapt, toate jocurile de aici încolo. Întâlnim o echipă bună, mai ales pe teren propriu unde este susținută de suporteri, unde au un public minunant, pe un stadion nou, o echipă cu jucători cu experiență, unde pot face diferența de la mijlocul terenului în sus, cu o calitate tehnică bună. Sunt o echipă agresivă, cu un pressing sus. Mă aștept la un joc foarte greu. Pentru noi este important să fim pregătiți și să încercăm să scoatem punct sau puncte în această deplasare. Ei sunt o echipă care la începutul campionatului și-au dorit playoff-ul, acum, din păcate pentru ei, sunt pe penultimul loc chiar dacă au investit foarte mult în jucători sunt pe loc de retrogradare. Trebuie să încercăm să ne luptăm cu ei pentru fiecare punct” a declarat Nicolae Dică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs