Medicii argeșeni și bucureșteni nu au realizat starea gravă a deputatului Radu Vasilică

DISTRIBUIȚI
constantin_nicolescu, PSD_arges, radu_vasilica, parlament

Medicii de la Spitalul Județen Argeș au fost acuzați de neglijență în cazuldeputatului Radu Vasilică. În realitate, atât specialiștii de la Argeș cât și din cei din București nu au putut să prevadă amputarea piciorului demnitarului.

Deputatul de Argeș Radu Vasilică a fost implicat într-un grav accident de circulație în urmă cu o săptămână, în urma căruia medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior și să îl pună în comă indusă.

După ce a ajuns la Spitalul Județean Argeș, medicii de UPU i-au făcut toate analizele posibile și imposibile, l-au dus la radiografii, CT, și l-au stabilizat în așa fel încât să fie transportat la spital fără probleme. Mai mult, în ora și jumătate cât a stat în camera de Urgențe de la Pitești, Radu Vasilică a avut puls în picior, motiv pentru care nimeni nu a ridicar probleme.

Ulterior, demnitarul a fost transportat la București, unde medicii au reluat analizele constatând aceleași lucruri ca omologii de la Pitești.

Peste noapte, starea deputatului s-a înrăăutățit și a fost nevoie de amputarea piciorului din cauza necrozei.

Vă reamintim că deputatul Radu Vasilică a fost implicat într-un accident sâmbăta trecută în urma căruia a fost grav rănit.